În Filipine, pisicile respectă distanţarea socială

Pe lângă pasiunea pentru cutii, pisicile au şi una secretă: cea a cercurilor şi a spaţiilor delimitate pe sol. Fenomenul a fost observat în faţa unui magazin din Quezon City, în Filipine, unde unele pisici fără stăpân au ocupat cercurile desenate pe asfalt în apropierea standurilor unui magazin alimentar cu scopul de a menţine distanţarea socială, scrie Epoch Times.

(Foto: Coleen Joice Aquino)
(Foto: Coleen Joice Aquino)

 O situaţie cu adevărat amuzantă, mai ales pentru cei care cred că pisicile sunt rebele, absolut deloc fidele regulilor sau comenzilor date de oameni.

Există o explicaţie?

Pur şi simplu, pisicilor le place să stea în cercuri. Iar cele din faţa magazinului din Quezon City au dimensiunile potrivite, precum şi o poziţie privilegiată în faţa mâncărurilor, pe care sunt forţate să le miroasă de departe şi să nu le atingă.

Obiceiul se datorează însăşi naturii pisicii care, fiind în general animal de pradă, vede într-un cerc desenat pe pământ un spaţiu delimitat sigur, capabil să-i insufle un fel de sentiment de protecţie.

Oricare ar fi motivul pentru care o fac, pisicile care acţionează responsabil social au atras atenţia multor trecători, iar fotografiile lor fac înconjurul reţelelor de socializare.

Mai multe informaţii: Cats In The Philippines Are Practicing Social Distancing Too As They Are Spotted Sitting On Circle Marks In A Market; Let’s all follow the example of these cats expertly social distancing while visiting a market


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…