În municipiul Botoşani, rata de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut, prima dată în ultima lună, sub 5 cazuri la mie

În municipiul Botoşani, rata de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut, prima dată în ultima lună, sub 5 cazuri la mie

Rata de infectare cu noul coronavirus în municipiul Botoşani a scăzut, miercuri, sub 5 cazuri la 1.000 de locuitori, acesta fiind cel mai scăzut nivel din ultima lună.

Potrivit datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică, în municipiul Botoşani au fost înregistrate 4,99 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la fiecare 1.000 de persoane, după ce pe 13 noiembrie fusese atins un nivel de 5,92 cazuri la 1.000 de locuitori.

În ultimele 14 zile, în municipiul reşedinţă de judeţ 632 de persoane au contactat noul coronavirus, fiind declarate 35 de focare de COVID-19.

Datele transmise miercuri de DSP arată că rata de infectare în judeţul Botoşani este de 2,41 cazuri la 1.000 de locuitori. În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost înregistrate 76 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...