În noaptea în care a murit Lady Di, Jacques Chirac ar fi împărțit patul cu Claudia Cardinale

În noaptea în care a murit Lady Di, Jacques Chirac ar fi împărțit patul cu Claudia Cardinale

După 20 de ani de la fascinația pe care o exercită tragica moarte a prințesei Diana sunt dezvăluite și alte mistere care s-au petrecut în acea noapte fatidică. Mai mult voci afirmă că Jacques Chirac, pe atunci președinte al Franței, și-a petrecut noaptea de 31 august 1997 în pat cu celebra actriță Claudia Cardinale, relatează online ziarul spaniol ABC.

Mai mulți biografi ai lui Chirac s-au făcut ecou al acestor "zvonuri" privind o posibilă aventură între fostul președinte și frumoasa actriță italiană, care a ținut întotdeauna să le dezmintă fără prea multă convingere.

Dar nu este un secret că Bernadette Chirac, soția fostului președinte, a evitat întotdeauna să o întâlnească pe Cardinale când au participat amândouă la diferite evenimente private sau acțiuni oficiale.

La vremea respectivă, Jean-Claude Laumond, fostul șofer personal al lui Chirac, a făcut publice mai multe detalii privind "plecările și venirile nocturne" ale fostului președinte. Cu ocazia marcării a 20 de ani de la moartea prințesei Diana, numeroși specialiști au reconstituit tragicul eveniment aducând noi dezvăluiri însă de natură diferită.

Se pare că în noaptea accidentului, consilierul Pierre-Alain Muet, care se afla de gardă la Palatul Matignon, reședința oficială a primului ministru (socialistul Lionel Jospin în acea vreme), a încercat zadarnic să-i comunice vestea președintelui Republicii și premierului Jospin care se întorcea din vacanță.

Chirac, șeful statului, nu se afla la Palatul Elysee și nici la domiciliul conjugal, iar Bernadette Chirac nu știa nici ea unde se afla soțul său.

Biografi ai lui Chirac, precum Franz-Olivier Giesbert, fost director al ziarului conservator Le Figaro și revistei Gala, afirmă că președintele se afla în pat cu Claudia Cardinale în noaptea morții lui Lady Diana.

La câteva ore după tragicul accident, Chirac l-a însoțit pe prințul Charles la spitalul Pitie Salpetriere, unde Lady Di a murit în cursul nopții.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa