În Rusia arestările continuă: Fostul subaltern al adjunctului ministrului apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru delapidare

În Rusia arestările continuă: Fostul subaltern al adjunctului ministrului apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru delapidare

Este vorba de Anton Filatov, care, de-a lungul timpului a condus mai multe companii din subordinea Ministerului rus al Apărării.

Tribunalul Basmanny din Moscova a autorizat arestarea într-un dosar penal de delapidare a fostului șef al mai multor companii din subordinea Ministerului rus al Apărării, Anton Filatov, fost subordonat al viceministrului apărării Timur Ivanov. Acest lucru este menționat în dosarul instanței.

„Filatov A.V. (Partea 4 a articolului 160 din Codul penal al Federației Ruse) – deturnare de fonduri la scară deosebit de mare”, se menționează în rechizitoriu.

Serviciul de presă al instanței nu a spus de ce este acuzat Filatov și în ce dosar penal a fost arestat.

După cum clarifică ziarul Kommersant , Filatov a fost numit în 2012, consilier al vicepreședintelui Guvernului Regiunii Moscova, Timur Ivanov. În 2013, când acesta din urmă a devenit șeful Oboronstroy SA, Anton Filatov a trecut și în funcții de conducere în întreprinderile subordonate Ministerului Apărării, susține publicația. Acesta a lucrat la JSC 1470 UMTO, JSC Spetstransleasing și LLC Oboronlogistics.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe