În sfârșit, o reacție! Gigel Știrbu: Cum este posibil ca tocmai de Ziua Națională a României, Agenția Națională de Presă să preia de pe rețeaua de socializare postarea unui pușcăriaș?

În sfârșit, o reacție! Gigel Știrbu: Cum este posibil ca tocmai de Ziua Națională a României, Agenția Națională de Presă să preia de pe rețeaua de socializare postarea unui pușcăriaș?

Deputatul PNL Gigel Știrbu, președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, este singurul oficial român care a avut o reacție după gravul derapaj al Agerpres, Agenția Națională de Presă, care a difuzat pe fluxul oficial de știri postarea de pe Facebook a pușcăriașului Liviu Dragnea.

Ce a scris Știrbu pe Facebook:

„Cum este posibil ca tocmai de Ziua Națională a României, Agenția Națională de Presă să preia de pe rețeaua de socializare postarea unui pușcăriaș?
Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Liviu Dragnea a trimis un mesaj de pe propria pagina de Facebook, din Peniteniciarul Rahova, unde este încarcerat. Dar nu înțeleg motivele pentru care agenția de presă Agerpres l-a publicat pe site-ul oficial de știri! Am condamnat de nenumărate ori subordonarea instituţiilor statului prin tot felul de subterfugii şi nu sunt de acord sub nicio formă cu transformarea instituţiilor media în unelte politice. Este clar că instituțiile statului trebuie depesedizate de urgență, pentru ca în România secolului XXI, să nu se mai întâmple astfel de situații jenante!
Voi solicita un punct de vedere oficial din partea conducerii instituției Agerpres legat de acest subiect!”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

3 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…