În ziua audierii lui Comey, Melania s-a apucat să strângă semnături pentru o felicitare de ziua președintelui

În ziua audierii lui Comey, Melania s-a apucat să strângă semnături pentru o felicitare de ziua președintelui

În ziua unei audieri de mare risc pentru președintele american Donald Trump, soția sa Melania a lansat un apel public pentru semnarea unei felicitări aniversare "de neuitat" pentru soțul ei, care va împlini miercuri 71 de ani, relatează joi AFP.

"Pe 14 iunie, președintele Trump va avea 71 de ani și am nevoie de ajutorul vostru pentru ca această aniversare să fie una de neuitat pentru soțul meu", a scris într-un e-mail adresat susținătorilor prima doamnă a SUA, în vârstă de 47 de ani.

"Ați dovedit cu siguranță că sunteți un prieten loial al soțului meu", scrie Melania Trump în mesajul adresat susținătorilor lui Trump și militanților Partidului republican, cărora le cere să semneze felicitarea online înainte de ora 21.00, în ziua de 14 iunie.

"Donald va fi fericit să primească un semn de la prieteni ca voi care ați fost importanți pentru el și pentru victoria partidului", a adăugat prima doamnă.

Fosta primă doamnă a SUA Michelle Obama obișnuia și ea să facă apel la susținători pentru a sărbători aniversarea soțului ei Barack, notează AFP.

Acest apel public al doamnei Trump are loc în ziua unei audieri foarte așteptate în SUA, cea a fostului șef al FBI James Comey, care va vorbi în fața aleșilor americani despre culisele concedierii sale de către Donald Trump și despre modul în care a rezistat presiunilor președintelui de a nu-l ancheta pe unul dintre consilierii săi care au avut contacte cu oficiali ruși.

Comey va furniza detalii despre un dineu de la Casa Albă din 27 ianuarie, când Donald Trump i-ar fi spus: "Am nevoie de loialitate, mă aștept la loialitate".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu