Încă o angajată Metrorex, confirmată cu COVID-19

Încă o angajată Metrorex, confirmată cu COVID-19

O angajată Metrorex ce îşi desfăşoară activitatea la sediul central al companiei a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu tatăl său, care a fost anterior testat şi confirmat pozitiv, conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

"Persoana în cauză are vârsta de 41 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. Precizăm că începând cu data de 27.04.2020, angajata Metrorex, după ce a aflat că tatăl acesteia a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, nu s-a mai prezentat la serviciu, intrând în izolare. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra, la rândul lor, în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este în acest moment dezinfectat", se menţionează în comunicat.

În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

În 23 aprilie, Metrorex anunţase că o angajată care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, fiind contact direct cu soţul său, testat şi confirmat pozitiv. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia