Încă o dovadă că pesediștii se spionează între ei! Microfonul găsit la crătițăreasă este o chinezărie montată de o „entitate privată”

Încă o dovadă că pesediștii se spionează între ei! Microfonul găsit la crătițăreasă este o chinezărie montată de o „entitate privată”

Încă o dovadă că pesediștii se spionează între ei! Microfonul găsit la crătițăreasă este o chinezărie montată de o „entitate privată”. Mai mult ca sigur că în curând vor apărea și primele indicii despre această „entitate privată”. Și că ea duce la un pesedist. Unul chiar foarte sus în ierarhia de partid. Dacă nu vorbim chiar de cel mai mare șef...

Dispozitivul este făcut în anul 2009 și nu costă 300 de lei, așa cum s-a spus inițial, și ar valora 300 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe eticheta dispozitivului este trecut anul de fabricaţie 2009, iar preţul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională.

În urma verificărilor, anchetatorii au ridicat inclusiv butucul de la uşa apartamentului din Bucureşti în care ministrul Carmen Dan locuieşte cu chirie. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci că dispozitivul este unul ieftin.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”