Încă o femeie preia o funcție-cheie în Republica Moldova/Diana Salcuțan, numită la șefia Direcției Generale Control al Frontierei

Încă o femeie preia o funcție-cheie în Republica Moldova/Diana Salcuțan, numită la șefia Direcției Generale Control al Frontierei

Încă o femeie preia o funcție-cheie în Republica Moldova/Diana Salcuțan, numită la șefia Direcției Generale Control al Frontierei.

Începând de luni, 6 septembrie, Diana Salcuțan va exercita funcția de șef interimar al Direcției Generale Control al Frontierei din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de șeful IGPF, Rosian Vasiloi, pe pagina sa de Facebook, menționând că este pentru prima dată când activitatea Direcției va fi gestionată de o femeie.

„Am toată încrederea că este persoana care va depune tot efortul și stăruința în misiunile ce-i revin. În Poliția de Frontieră de 17 ani, acumulând o experiență vastă în domeniile de control al frontierei, ordinea publică și direcția juridică. Comisar-șef Salcuțan este absolventa Academiei „Ștefan cel Mare” și rămâne a fi un exemplu pentru tinere, că în Poliția de Frontieră sunt promovate și femeile la funcții cheie”, a scris Vasiloi pe Facebook.

„Pentru început am cerut să fie efectuată o analiză amplă a activității Direcției, să fie preluate toate dosarele prioritare în prezent ce vizează situația din SPF Larga, SPF Costești și SPF Aeroportul Internațional Chișinău. Statul Republica Moldova trebuie să revină stăpân la frontieră, iar în acțiunile noastre să ne ghidăm doar de lege și de interesul legitim al cetățeanului”, a scris Vasiloi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...