Încă o știre despre „protejata” lui Ciolacu

Încă o știre despre „protejata” lui Ciolacu

Protejata lui Ciolacu, chioșc de milioane. Politicianul Marcel Ciolacu are o afinitate pentru micul comerț buzoian.

Până la începutul acestui an, Ciolacu era coproprietarul unui chioșc din piața centrală din Buzău. Un chioșc cu performanțe financiare extraordinare. Ba chiar inexplicabile.

În luna martie a acestui an, însă, actualul premier a decis să se separe (cel puțin în afaceri) de soția sa, căreia i-a cedat părțile sale sociale din chioșcul buzoian.

Dar în viața lui Ciolacu a apărut alt chioșc. Deși se află la marginea Sectorului 3 din București, acesta este deținut tot o buzoiancă.

Este vorba de Sorina Stan, fostă Negoiță, fostă Docuz, fostă miss Buzău. Sorina Stan este născută în 1991, scrie defapt.ro .

Sorina Stan deține jumătate din părțile sociale ale DCZ Shop SRL, chioșcul din Sectorul 3. Cealaltă jumătate de firmă este deținută de Dumitru Docuz, tatăl Sorinei Stan.

Firma DCZ Shop SRL a fost înființată în 2015 de către mama Sorinei Stan (Negoiță, la acea dată). În 2017, Sorina Negoiță (actuala Stan) a intrat în firmă. Ulterior, locul mamei ei a fost luat în firmă de tată.

O dată cu intrarea în DCZ Shop SRL a Sorinei Stan, încasările au crescut vertiginos: 5,2 milioane de lei în 2017, 7,4 milioane – 2018, 9,8 milioane – 2019, 12,5 milioane – 2020.

Apoi, afacerea a scăzut: încasări de 9,8 milioane de lei în 2021 și de doar cinci milioane de lei în 2020.

În total, încasările ultimilor șase ani au fost de peste 50 de milioane de lei. Iar profitul cumulat declarat a depășit două milioane de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”