Încă un elev depistat înarmat la școală: puști din Arad, cu un cuțit asupra lui, la clasă

Încă un elev depistat înarmat la școală: puști din Arad, cu un cuțit asupra lui, la clasă

Un elev de clasa a VII-a din Arad a fost prins joi cu un cuțit, în clasă. Profesorii au solicitat intervenţia poliţiştilor, care ulterior au sesizat asistenţii de la Protecţia Copilului pentru a cerceta situaţia familiei copilului, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu în acest caz Foto ilustrativă: Arhivă

Joi, 3 noiembrie, profesorii unei școli gimnaziale din Arad au chemat poliția după ce, într-o pauză, asupra unui elev ar fi fost găsit un cuțit de mici dimensiuni.

Conform IGPR, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Ulterior, a fost informată Direcția Generală de Asistență Comunitară și Protecția Copilului, pentru a lua măsuri potrivit competențelor.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire, fără drept, de obiecte periculoase.

Însă, având doar 13 ani, copilul nu va răspunde penal, au precizat ulterior poliţiştii pentru AGERPRES .

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Marius Gondor, a declarat, pentru sursa citată, că elevul nu a ameninţat pe nimeni, iar cuţitul a fost găsit de fapt în buzunarul gecii sale. Un coleg care ştia că băiatul are cuţitul ar fi anunțat diriginta, care a verificat şi l-a găsit. Copilul ar fi spus că a uitat cuțitul în geacă după ce l-a folosit acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...