Încă un iubit, încă un „unic”?

Încă un iubit, încă un „unic”?

Anamaria Prodan a publicat prima imagine romantică alături de noul ei iubit, confirmând astfel relația cu Ronald Gavril. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografia fiind însoțită de un mesaj sugestiv:

„Cu ochii doar spre viitor așteptam anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni apropiați ai sexy-impresarei, în Las Vegas, lucru care dovedește că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

Având în vedere renumele său, Anamaria Prodan nu putea fi văzută decât la brațul unui milionar. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Ronald Gavril este numele lui și, deși pare că sunt doar buni prieteni, potrivit spynews.ro , cei doi ar fi de nedespărțit în America.

În prezent, vedeta se află împreună cu copiii săi și cu marele sportiv în străinătate, petrecând chiar și Crăciunul împreună. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni de-ai vedetei, în Las Vegas, lucru care arată clar că relația lor nu este doar una platonică.

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Sportivul este milionar, îl are ca impresar pe Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.

Presupusul nou iubit al Anamariei Prodan este un unul dintre cei mai doriți burlaci din Statele Unite ale Americii.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat