INCENDIAR! Cum s-au EVAPORAT cele 2 DOSARE ale lui Dragnea cu fondurile de vânătoare de la DNA și judecătorii

INCENDIAR! Cum s-au EVAPORAT cele 2 DOSARE ale lui Dragnea cu fondurile de vânătoare de la DNA și judecătorii

DNA a închis în 2013 dosarul domeniilor de vânătoare din Teleorman controlate de liderul PSD, Liviu Dragnea și care în aceste zile au făcut obiectul dezvăluirilor RISE Project și Hotnews. Două (2) dosare pe acest caz, cinci (5) judecătorii și parchete implicate, rezultat zero (0).

În 2011 IPJ Teleorman a conchis că faptele există și că se impune o anchetă făcută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Se deschid două dosare, unul civil, altul penal, la solicitarea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor din Teleorman care ar fi licitat pentru cele cinci fonduri dacă nu le lua Dragnea cu japca. Pe partea civilă, în 2013 Judecătoria Turnu Măgurele cere desființarea asociației Danubius, pe motiv că a fost creată prin fals. Cazul merge la Tribunalul Teleorman, de unde se cere în 2014 rejudecarea procesului la Judecătoria Turnu Măgurele. Procesul este blocat de doi ani pe partea civilă. Pe partea penală, cazul ia calea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. Ajunge apoi la DNA, de unde este trimis în 2013 înapoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, de unde e trimis tot în 2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Procesul este blocat de asemenea de doi ani și pe partea penală. Observați că ambele dosare sunt ținute la păstrare la Turnu Măgurele, fieful lui Dragnea, orașul în care domn "președinte" are hotelul Turris și asociația de vânătoare Turris. Atât hotelul, cât și asociația de vânătoare cu același nume sunt folosite de Dragnea la întrunirile cu greii PSD. Nu întâmplător blocajul pe această speță a survenit în guvernarea PSD, scria  kmkz.ro  în 2015.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…