Incendiu Bamboo: Șase persoane se află internate la Spitalul Floreasca

Incendiu Bamboo: Șase persoane se află internate la Spitalul Floreasca

Șase persoane rănite în urma incendiului din clubul Bamboo se află internate la Spitalul de Urgență Floreasca, dintre care trei la Ortopedie iar ceilalți la Toxicologie, a declarat, sâmbătă dimineață, purtătorul de cuvânt al unității, Bogdan Oprița.

* Un incendiu puternic a izbucnit la clubul Bamboo din Capitală (FOTO/VIDEO)

El a adăugat că nu se poate vorbi despre externarea celor șase răniți mai devreme de 24 de ore.

"Dintre persoanele rămase la spital, trei au fost internate la secția de Ortopedie. Este vorba de două femei și un bărbat. Două dintre aceste persoane prezentau traumatisme lombare ca urmare a căderii de la înălțime. În timpul incendiului se pare că au sărit pe geam. A treia persoană are o fractură de gleznă. Celelalte trei persoane sunt internate pe secția de Toxicologie. Una, în stare gravă, a necesitate măsuri de protezare respiratorie. Acum s-a renunțat la ele, dar starea se menține în continuare severă", a precizat Oprița.

Alte două persoane care au fost în club sunt evaluate în prezent la Unitatea de Primiri Urgențe, acestea prezentându-se ulterior la spital.

Potrivit medicului, majoritatea persoanelor au fost expuse la fum.

Oprița a afirmat că reprezentanții ISU au trimis la fața locului și scafandri, însă aceștia nu au identificat persoane în lacul din apropiere.

'Lacul era oricum înghețat. Colegii de la ISU au făcut cercetări cu scafandri la fața locului și nu au identificat persoane care să fi fost imersate în apă", a menționat Oprița.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”