Incendiu Bamboo/ Edilul Sectorului 2: Primăria emite autorizație pentru activitățile de alimentație publică

Incendiu Bamboo/ Edilul Sectorului 2: Primăria emite autorizație pentru activitățile de alimentație publică

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat sâmbătă că, în a doua jumătate a anului trecut, Clubul Bamboo a fost amendat de primăria de sector, care are însă responsabiliatea de a emite autorizație doar pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.

* Un incendiu puternic a izbucnit la clubul Bamboo din Capitală (FOTO/VIDEO)

"În momentul de față, după ce au fost sancționați, dânșii au depus documentația pentru obținerea acestei autorizații, dar este incompletă la momentul actual și li s-a transmis să facă completările necesare. Au primit amenda în a doua parte a anului trecut. Din câte am înțeles, ei au documentația pentru autorizare ISU, au scenariul la incendiu, planul și tot ce trebuie", a precizat edilul, pentru AGERPRES.

El a menționat că printre documentele care lipseau din dosarul depus se număra și recepția făcută în urma unei autorizații de construcție.

Primarul a adăugat că a mai existat un club pe raza sectorului, a cărui activitate a fost oprită, deoarece nu respecta nici rigorile impuse de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

"Am avut probleme și cu un alt club, unde a fost sistată și activitatea, a fost sigilat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. În momentul de față nu își mai desfășoară activitatea și sperăm ca toate aceste cluburi să intre în legalitate", a spus el.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, sâmbătă, că dosarul depus de reprezentanții Clubului Bamboo pentru a obține autorizația de funcționare, în acest an, era incomplet , lipsind autorizația de construire recepționată.

"În fiecare an se reautorizează, se obține autorizația de funcționare în baza unui set de acte. Depuseseră dosarul, dar incomplet. (...) În acest an au depus din nou dosarul, dar incomplet. Din fericire, se pare că aveau planul acesta de acțiune la incendiu, de evacuare, vizat de ISU. Am văzut că nu au fost victime. Probabil a contat și chestia aceasta. Dar nu aveau alte acte, cum ar fi autorizația de construire recepționată", a precizat viceprimarul de sector.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la Clubul Bamboo din Capitală. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție.

AGERPRES/(A — autor: Irinela Vișan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...