Incendiu la Judecătoria Cornetu din județul Ilfov. Pompierii intervin la fața locului

Incendiu la Judecătoria Cornetu din județul Ilfov. Pompierii intervin la fața locului

Incendiul s-a produs în contextul în care descoperiri recente arată că Judecătoria Cornetu prin mai multe sentințe judecătorești, a decis acordarea unor despăgubiri halucinante către o firmă fantomă, creând o polemică intensă în rândul autorităților și opiniei publice.

Foto: Shutterstock

Clădirea care găzduiește Centrul Cultural (Casa de Cultură) și Judecătoria Cornetu din localitatea Cornetu, județul Ilfov, se confruntă cu un incendiu care se manifestă la mansardă, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, informează ISU București-Ilfov. Acesta mai arată că la fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Echipele de intervenție acționează simultan atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii pentru a stinge flăcările. Eforturile pompierilor sunt concentrate în prevenirea extinderii incendiului și protejarea clădirii, a dosarelor și a personalului implicat.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Nu au fost raportate victime sau persoane rănite în urma evenimentului.

Circulația în zona afectată a fost restricționată pentru a facilita accesul echipelor de intervenție și a asigura condiții optime de desfășurare a operațiunilor de stins incendiul. Autoritățile recomandă cetățenilor să evite zona și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat