Incendiu la 'Matei Balş'/ 44 de persoane evacuate către spitalele Floreasca, Universitar, "Sf. Ioan" şi "Sf. Pantelimon"

Incendiu la 'Matei Balş'/ 44 de persoane evacuate către spitalele Floreasca, Universitar, "Sf. Ioan" şi "Sf. Pantelimon"

Un număr de 38 de echipaje de prim ajutor au fost mobilizate vineri dimineaţa pentru incendiul de la Institutul "Matei Balş" din Capitală.

Coordonatorul echipei medicale, dr. Bogdan Opriţa, a precizat că la faţa locului au acţionat, de asemenea, şase echipaje de terapie intensivă mobilă şi cinci autospeciale de transport personal şi victime multiple.

Potrivit acestuia, la nivelul Spitalului Floreasca, în urma declanşării "planului roşu", au fost mobilizaţi aproape 100 de medici şi asistenţi, suplimentar pentru a interveni "dacă este cazul".

De la "Matei Balş" au fost evacuate, în primă fază, aproximativ 44 de persoane către Spitalele de urgenţă Floreasca, Universitar, "Sfântul Ioan" şi "Sfântul Pantelimon", iar restul au fost evacuate către celelalte pavilioane din interiorul institutului.

Bogdan Opriţa a mai spus că dintre cele 44 de persoane evacuate două se aflau în stare mai gravă şi au necesitat măsuri de protezare respiratorie. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă