Incendiu la Matei Balş'/ Raed Arafat: Din informaţiile pe care le avem, nu mai sunt pacienţi cu arsuri

Incendiu la Matei Balş'/ Raed Arafat: Din informaţiile pe care le avem, nu mai sunt pacienţi cu arsuri

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri că din informaţiile existente până în prezent, în afara celor patru persoane decedate în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş" , nu mai sunt pacienţi în stare critică sau pacienţi cu arsuri.

"Nu mai avem alte persoane în stare critică decât cei care au avut COVID. Aici vorbim despre un pavilion COVID. Rămâne acum problema în mâna celor care vor investiga din partea Poliţiei, din partea Criminalisticii, ISU Bucureşti care urmează să investigheze cauza incendiului asupra căreia la acest moment nu vom specula până nu avem concluzii clare din partea colegilor noştri. Nu există persoane care au suferit probleme grave, cu excepţia, din păcate, a celor patru decedaţi. Restul persoanelor au fost transferate la celelalte spitale, având în vedere că sunt pacienţi COVID, au nevoie de oxigen şi care au fost transferaţi pentru tratament acolo. Nu mai avem pacienţi cu arsuri, nu mai avem pacienţi cu alte probleme la acest moment din informaţiile pe care le avem. Nu era o secţie de ATI", a afirmat Arafat, după ce s-a aflat la faţa locului. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro