Incendiu la Ministerul de Interne din Rusia VIDEO

Incendiu la Ministerul de Interne din Rusia VIDEO

Un incendiu a avut loc în clădirea principalului departament de poliție din Moscova. În prezent în interiorul clădirii este un fum gros.

Incendiu la Ministerul din Interne din Rusia FOTO: Twitter

Incendiu la Ministerul din Interne din Rusia FOTO: Twitter

Un incendiu a izbucnit în clădirea Direcției principale a Ministerului rus de Interne din Moscova de pe strada Petrovka, 38, a declarat marți o sursă din cadrul serviciilor de urgență pentru TASS.

"Un incendiu a izbucnit la etajul al treilea al clădirii Direcției principale a Ministerului de Interne din Moscova de pe strada Petrovka, 38, clădirea 5", a declarat sursa.

Potrivit sursei, în prezent, în interiorul clădirii este un fum gros. Potrivit rapoartelor preliminare, focul a cuprins materiale de construcție depozitate într-un birou de la etajul al treilea.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?