Incendiu la un apartament din sectorul 3 al Capitalei; 50 de persoane evacuate

Incendiu la un apartament din sectorul 3 al Capitalei; 50 de persoane evacuate

Pompierii au acționat noaptea trecută, în jurul orei 2,30, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 1 dintr-un bloc de locuințe de pe bulevardul Râmnicu Sărat, a anunțat joi dimineață purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Adrian Marin.

Potrivit sursei citate, din cauza degajărilor mari de fum ce au inundat casa scării și care puteau cuprinde și apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, în mod prioritar, echipe de căutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse.

Au fost evacuate 50 de persoane, printre care zece copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale: un bărbat cu arsuri pe mâini și față la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panică la spitalul Sf. Ioan și o fetiță de aproximativ 4 ani, ușor expusă la fum, a fost dusă la spitalul Marie Curie.

"Acțiunea pompierilor a fost contracronometru. După aproximativ o oră din momentul anunțării incendiului toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat. Intervenția s-a încheiat la 3,40", a spus Marin.

La fața locului au acționat trei autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD, o mașină de descarcerare și Detașamentul Special de Salvatori.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...