Incendiu puternic într-un bloc din București. O persoană a murit. Mai mulți locatari, printre care și un copil, sunt răniți VIDEO

Incendiu puternic într-un bloc din București. O persoană a murit. Mai mulți locatari, printre care și un copil, sunt răniți VIDEO

Incendiul se manifesta la etajele 7-8 al unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în municipiul București. la fațada clădirii.

UPDATE: Persona care a murit este un bărbat în vârstă de 50 de ani. O altă persoană, o femeie, care se afla în stop cardio-respirator, a murit. Totodată, un copil cu atac de panică a fost transportat la spital. Mai sunt încă trei adulți care sunt transportați la spital.

Potrivit pompierilor, incendiul este localizat. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat unui număr de 10 victime adulte, dar din păcate o persoană a murit. Printre răniți se află și un copil.

image

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 8 ambulanțe SMURD si 1 autospeciala pentru transport victime multiple. Misiunea este în dinamică” , spun pompierii de la ISU București.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat