Încep să apară CÂȘTIGĂTORII de pe urma SĂRĂCIILOR care au votat LEAVE! Cine a băgat bani în MANIPULARE a CÂȘTIGAT!

Încep să apară CÂȘTIGĂTORII de pe urma SĂRĂCIILOR care au votat LEAVE! Cine a băgat bani în MANIPULARE a CÂȘTIGAT!

Începe să se ridice vălul după misterul sumelor uriașe investite în campania LEAVE din Marea Britanie! Unde toate tabloidele, ca să vezi, și toate autobuzele roșii au fost pline cu mesaje manipulatoare gen Antena3 de la noi. Astăzi chiar cretinul de Farage a recunoscut că mesajul prin care li se spunea englezilor că dau sute de milioane de euro pe zi pentru UE și nu pentru propriul sistem sanitar a fost o minciună. Și că el n-ar fi folosit-o!

S-a aflat unul dintre marii castigatori ai votului de joi: Managerul excentric al fondului care mergea cel mai prost in Marea Britanie a pariat 10 mld. dolari pe caderea pietelor. 

Crispin Odey, manager al unui fond speculativ ar putea fi unul dintre cei mai mari castigatori din punct de vedere financiar al votului pentru parasirea UE, informeaza Reuters

Seful Odey Asset Management a pariat activele de 10,2 mld. dolari ale fondului pe o cadere in pietele financiare, inclusiv printr-o serie de pozitii “short” de trading si prin mizarea pe aur.

Pariurile par sa fi dat rezultate dupa ce pietele financiare s-au “inrosit" vineri, dupa votul pentru Brexit.

Odey avea nevoie enorma de un pariu castigator, fondul lui avand cea mai proasta evolutie din Marea Britanie.

“Cred ca as putea fi castigatorul. Am avut un an destul de greu pana acum”, a spus Odey.

Acesta, unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, despre care ziarele din Regat au scris in 2014 ca a construit un templu in stil roman in care isi tine gainile, a semnat o scrisoare publica in sprijinul Brexitului si a donat pentru campania Leave.

El a spus intr-un interviu telefonic de dupa vot ca portofoliul sau a fost “short” 100%, ceea ce inseamna ca a castigat cand piata a cazut.

Fondul lui Odey scazuse cu 29% pana pe data de 3 iunie, potrivit unor date de performanta citate de Reuters.

Printre pariurile sale se numara scaderea dolarului din Hong Kong, a lirei sterline si a euro fata de dolar si ca pretul aurului va creste, a spus un investitor in fondul acestuia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic