Începe politica să dea semne de bun-simţ?

Începe politica să dea semne de bun-simţ?

Zvonul conform căruia un personaj imund ca Dan Mihalache urma să devină şef al cancelariei prezidenţiale a stârnit revoltă. Un val de articole şi comentarii în presă şi pe reţelele de socializare. De asemenea, un grup de intelectuali - în frunte cu Pleşu, Liiceanu şi Vladimir Tismăneanu - i-a trimis o scrisoare deschide lui Iohannis, prin intermediul Revistei 22, prin care îi cer să renunţe la Mihalache şi să nu lase jocurile de culise să influenţeze instituţia prezidenţială.

Iohannis le-a răspuns intelectualilor semnatari ai scrisorii din Revista 22, pe pagina sa de Facebook. "Mulțumesc Revistei 22 pentru scrisoarea deschisă pe care mi-a adresat-o în numele unui grup de intelectuali. Îi asigur pe semnatarii ei că rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri", a scris Iohannis pe Facebook.

Comisarul.ro a scris încă de joi că preşedintele ales a luat deja o decizie în legătură cu D.M..

Despre manipularea ordinară făcută de două trompete de propagandă voiculesciană, dcnews şi stiripesurse.ro, conform cărora intelectualii băsişti încep să-i facă agenda lui Iohannis, n-are rost să comentăm. Dar nu puteam să nu amintim. Oricum, în curând îi vom devoala pe liberalii care susţin financiar, informaţional şi logistic această latrină de dezinformare numită stiripesurse. Liberalii cinstiţi vor avea mari surprize.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România