Începe RĂZBOIUL / Klaus Iohannis, reacție DURĂ de la Bruxelles la adresa lui Toader

Începe RĂZBOIUL / Klaus Iohannis, reacție DURĂ de la Bruxelles la adresa lui Toader

Klaus Iohannis a avut o primă reacţie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Preşedintele a criticat prestaţia publică a ministrului Tudorel Toader din momentul anunţului numindu-o lipsită de claritate şi de temeinicitate şi afirmând că nu a văzut motive temeinice pentru o revocare.

"Este o procedură care va mai dura, m-am exprimat instituţional, dar este părerea mea, nu am văzut raportul, nu l-a văzut nimeni. Prestaţia pe care a avut-o, sincer, nu mi-a plăcut, iar ceea ce a prezentat nu ştiu în ce măsură reflectă raportul. A fost lipsit de claritate şi lipsit de temeinicie, nu există motive temeinice pentru revocare. Legea prevede destul de detaliat ce anume se urmăreşte când se încropeşte un astfel de raport", a precizat şeful statului.

Klaus Iohannis a criticat şi faptul că la peste 18 ore de la momentul anunţului, raportul încă nu a apărut pe site-ul Ministerului Justiţiei în ciuda promisiunii făcute de Tudorel Toader.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...