Începe RĂZBOIUL / Klaus Iohannis, reacție DURĂ de la Bruxelles la adresa lui Toader

Începe RĂZBOIUL / Klaus Iohannis, reacție DURĂ de la Bruxelles la adresa lui Toader

Klaus Iohannis a avut o primă reacţie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Preşedintele a criticat prestaţia publică a ministrului Tudorel Toader din momentul anunţului numindu-o lipsită de claritate şi de temeinicitate şi afirmând că nu a văzut motive temeinice pentru o revocare.

"Este o procedură care va mai dura, m-am exprimat instituţional, dar este părerea mea, nu am văzut raportul, nu l-a văzut nimeni. Prestaţia pe care a avut-o, sincer, nu mi-a plăcut, iar ceea ce a prezentat nu ştiu în ce măsură reflectă raportul. A fost lipsit de claritate şi lipsit de temeinicie, nu există motive temeinice pentru revocare. Legea prevede destul de detaliat ce anume se urmăreşte când se încropeşte un astfel de raport", a precizat şeful statului.

Klaus Iohannis a criticat şi faptul că la peste 18 ore de la momentul anunţului, raportul încă nu a apărut pe site-ul Ministerului Justiţiei în ciuda promisiunii făcute de Tudorel Toader.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…