Începe RIPOSTA! Dar șansele sunt MICI!

Începe RIPOSTA! Dar șansele sunt MICI!

Începe riposta. La toate nivelurile. Cu două excepții: SIE și Doi ș-un sfert! SIE, prin vechile rețele de influență, se pare că ne-a cam înfrățit cu rușii. Și, în ultimul timp, a lucrat, prin conserve, la statuia lui Dragnea.

Începe riposta. Chiar de vineri! Iordache, epuizat psihic, a vrut să dea bir cu fugiții, ca la mafioți, miercuri noaptea. La doar câteva ore după ce primise, la minister, adresele că procurorii vin să ridice documente. A fost întors din drum cu mare greutate. Dar și pentru că este o cârpă de om. O cârpă șantajabilă pentru păcate lumești îndoielnice.

Nimeni n-a observat amănuntul că Dragnea s-a scăpat la conferința de presă că procurorii au fost joi la sediul Ministerului Justiției. Unde, o recunoaște fostul secretar de stat Sima, singurul procuror care a reușit performanța să-și critice breasla, șeful senatorilor PSD, Șerban Nicolae, venea ca la el acasă. 

Miza cea mare nu sunt penalii, ci influența rusească asupra lor...

Tare ne e teamă că, de marți, protestele se vor muta la Casa Poporului.

Însă ceea ce vă vom spune acum, chiar dacă o să vă întristeze, este adevărul: s-ar putea să fie prea târziu! Chiar dacă doar ați intuit, extrăgând mici indicii din focul de artificii al ultimelor săptămâni, ăsta este adevărul: mulți dintre băieții din Servicii sunt defectori, s-au îmbârligat cu infractorii... Cazul dispariției lui Ghiță și faptul că s-a așternut tăcerea spune multe...

Și vă mai dăm un amănunt. Ne este și scârbă să scriem! Este pentru prima oară în istorie când un serviciu secret al României se pune în slujba unui singur individ: Liviu Dragnea. Este vorba despre Doi ș-un sfert.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

5 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral