Incident cu Ianis Hagi în prim-plan la sosirea naționalei în Germania: „Băi, ăsta e caracter?!“

Incident cu Ianis Hagi în prim-plan la sosirea naționalei în Germania: „Băi, ăsta e caracter?!“

Naționala României e, începând de luni seara, în Germania, unde tricolorii au ajuns, după un zbor de două ore, efectuat cu un avion al companiei Tarom. Potrivit site-ului federației, pe durata călătoriei, jucătorii s-au relaxat urmărind filme și seriale, jucând table sau, pur și simplu, s-au odihnit.

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Sursa precizată a notat că, la aterizare, delegația României a fost preluată direct de pe pistă de autocarul oficial pe care tricolorii îl vor folosi pe durata întregului turneu Euro 2024. După un drum de aproximativ o oră și jumătate, tricolorii au ajuns la hotelul Melchior Park din Wurzburg, unde vor fi cazați pe durata competiției.

Ce n-a scris site-ul federației e că, din păcate, fanii tricolorilor au fost profund dezamăgiți de comportamentul unor internaționali, în frunte cu decarul Ianis Hagi (25 de ani). Potrivit gsp.ro , când naționala a ajuns la hotelul Melchior Park, prima noastră reprezentativă a fost așteptată de un grup format din aproximativ 50 de suporteri.

Aceștia au avut pretenția să fie saluați măcar de jucătorii naționalei, după ce i-au așteptat la hotel. Unii tricolori i-au ignorat însă pe suporteri și printre ei s-ar fi aflat și Ianis Hagi. În schimb, alți internaționali, precum Alibec, Coman și Man au fost mai receptivi și au reacționat, la rândul lor, la manifestările fanilor care le-au strigat numele.

Ianis Hagi, la sosirea în Germania. FOTO: frf.ro

Ianis Hagi, la sosirea în Germania. FOTO: frf.ro

Revenind la Ianis Hagi, comportamentul său distant i-a enervat pe fanii naționalei. Decarul, pur și simplu, a intrat în hotel, cu capul în pământ și fără nicio reacție la strigătele celor care l-au așteptat.

Văzând această situație, oamenii s-au supărat, potrivit relatărilor gsp.ro: „Băi Hagi, băi... fă-ne bă cu mâna! Ăsta e caracter? Am venit de departe și nici măcar să ne facă cu mâna?! Am bătut atâta drum și nici nu ne-au băgat în seamă..“.

Ulterior, o reacție similară, ca cea a lui Ianis Hagi, au avut-o și alți jucători ai naționalei, impasibili la încurajările fanilor români aflați în fața hotelului. Ceea ce i-a supărat și mai mult pe susținătorii naționalei care au bătut drumul până la hotelul Melchior Park.

Gheorghe Hagi spunea că stadionul „explodează“ când pășește Ianis pe gazon

Episodul de acum vine după ce, în luna martie, Gheorghe Hagi (59 de ani), a avut o tiradă televizată, în stilul său caracteristic, pentru promovarea fiului său. Atunci, după amicalul România – Columbia (2-3), managerul Farului s-a plâns că Ianis n-a fost titularizat, la Madrid! Și, pentru a justifica de ce mijlocașul ar fi meritat un loc în primul 11, a invocat...popularitatea băiatului său!

Ianis a fost singurul care n-a jucat titular! Dacă sunt deranjat? Nu deranjat, ci surprins. Dintre jucătorii care au jucat mai puțin cu Irlanda de Nord doar el n-a fost titular cu Columbia. E o temă și asta, e de reflectat. Ianis a intrat cu Irlanda de Nord și a sărit tot stadionul! La Madrid, cu Columbia, a intrat și tot stadionul a început să aplaude. Eu văd că e apreciat. E o mică parte care nu-l apreciază, dar eu zic că e un jucător apreciat“, spunea Gheorghe Hagi, în martie.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova);

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB);

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj).

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (Munchen, 16.00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19.00)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...