Incident dramatic la meciul pierdut de Ana Bogdan la Indian Wells. Căldura a făcut victime

Incident dramatic la meciul pierdut de Ana Bogdan la Indian Wells. Căldura a făcut victime

Ana Bogdan (România, 65 WTA) a fost învinsă la debutul în turneul WTA 1000 de la Indian Wells (SUA), 7-5, 6-7(6), 3-6 cu Diana Shnaider (Rusia, 74 WTA). Partida a fost întreruptă după ce unui copil de mingi i s-a făcut rău pe teren.

Ana Bogdan, eliminată la Indian Wells . Foto Getty images

Incidentul a avut loc într-un moment în care românca se afla la conducere, dar după ce pușitul a primit îngrijiri medicale, Ana Bogdan aa început să piardă teren în fața adversarei. După două ore și 44 de minute de joc, rusoaica s-a impus și merge în turul 2 al competiției americane.

Vremea le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor. După ce ploaia a dus la amânarea mai multor meciuri, acum temperaturile ridicate fac alte victime. În timp ce Ana Bogdan se afla la serviciu, unul dintre copiii de mingi s-a prăbușit pe teren din cauza căldurii, iar doctorii au intervenit imediat.

Copilul de mingi, îngrijit sub privirile Anei. Captură TV

Copilul de mingi, îngrijit sub privirile Anei. Captură TV

Ana Bogdan va juca la Miami

Copilul a primit îngrijiri medicale, sub privirile româncei. După câteva minute dramatice, jocul a fost reluat, însă prahoveanca și-a pierdut concentrarea și a pierdut, urmând să se pregătească pentru turneul de la Miami (19-31 martie).

Tot ieri, Sorana Cîrstea a fost învinsă la dublu la Indian Wells, jucând alături de croata Donna Vekic. Cele două au pierdut contra favoritelor 6, Demi Schuurs (Olanda) și Luia Stefani (Brazilia), scor 6-2, 6-4. Românca va juca direct în turul al doilea, la simplu, cu americanca Sloane Stephens, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”