Incident grav în armata rusă: Un grup de soldați deghizați în uniforme ucrainene au fost lichidați, după o acțiune prost organizată

Incident grav în armata rusă: Un grup de soldați deghizați în uniforme ucrainene au fost lichidați, după o acțiune prost organizată

Incidentul a avut loc în apropierea satului Robotyne din districtul Tokmak, regiunea Zaporojie, unde un grup de soldați ruși s-au deghizat în uniforme ucrainene și au vrut să intre în spatele liniilor inamice, scrie Ziare.com.

Acest grup a fost atacat cu o dronă rusească și confundat cu luptătorii Forțelor de Apărare ucrainene. Apoi, au fost atacați și de artileria rusă. Din cauza lipsei de coordonare a acțiunilor, 32 de ocupanți ruși au fost uciși.

Povestea nu s-a încheiat aici. Forțele Armate ale Ucrainei au descoperit pozițiile de artilerie ale rușilor și le-au atacat. Alți 19 invadatori au murit.

Vinovatul incidentului a fost găsit comandantul rus, care a inventat o manevră de deghizare și nu a spus nimănui. Imediat după atacul de artilerie rusă pe cont propriu și-a dat seama ce a făcut, a fugit și este dat în căutare.

„Rușii au tot mai multe astfel de acțiuni necoordonate pe front”, a explicat o sursă din Statul Major al Federației Ruse. De asemenea, potrivit acesteia, Forțele Armate ale Federației Ruse nu dispun în prezent de mijloace de comunicare.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat