Incident în orașul Belgorod! Un avion rusesc a lansat muniție din greșeală provocând pagube în centrul orașului

Incident în orașul Belgorod! Un avion rusesc a lansat muniție din greșeală provocând pagube în centrul orașului

Într-un oraș din Rusia a avut loc o explozie puternică care a făcut un crater uriaș chiar în centrul orașului. Un avion rusesc a bombardat din greșeală orașul Belgorod.

FOTO Profimedia

Un avion de luptă a provocat daune uriașe într-un oras rusesc după ce a lansat din greșeală muniția, potrivit agenției TASS. Autoritățile locale au raportat o explozie puternică, chiar la granița cu Ucraina. Două persoane au fost rănite în urma incidentului.

"În timp ce un avion Suhoi Su-34 al forţelor aeriene zbura deasupra oraşului Belgorod, a avut loc o descărcare accidentală de muniţie de aviaţie", a declarat TASS, citând Ministerul Apărării.

Incidentul s-a produs în jurul orei 22:15. Conducerea de la Moscova nu a precizat ce fel de arme au fost implicate în acest incident. Ministerul rus al Apărării a precizat că au fost avariate mai multe clădiri, în prezent fiind și o anchetă în desfășurare.

Explozia puternică a lăsat în urma sa un crater imesn, de peste 20 de metri. Pe rețelele de socializare circulă imagini cu gaura uriașă din mijlocul orașului și grămezi de beton împrăștiate peste tot.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...