Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub metalic în vagin

Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub metalic în vagin.

O femeie de 55 de ani, din municipiul Paşcani, a murit după ce, în timpul unui act sexual, partenerul i-a introdus un tub metalic în vagin. 

Bărbatul care ar fi cauzat moartea femeii va fi eliberat, judecătorii de la Tribunal stabilind ca acesta să fie plasat sub control judiciar. Se pare că individul nu i-ar fi provocat rănile intenţionat femeii fiind vorba, cel mai probabil, de un joc sexual. ________________________________________

Ancheta din acest caz terifiant este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, suspect este un bărbat de 51 de ani, care locuieşte în municipiul Paşcani, relatează Adevărul.

Miercuri seară, la domiciliul acestuia a mers o vecină cu care bărbatul intenţiona să întreţină raporturi sexuale. Cei doi ar fi avut mai multe discuţii în contradictoriu. La un moment dat, pe fondul acestor discuţii, individul ar fi introdus femeii un tub metalic de dimensiuni mari în vaginul femeii.

Rănile suferite de aceasta au fost cumplite, din cauza hemoragiei victima murind.

La final, tot bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este prezentat joi, 27 februarie, cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Iaşi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

5 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…