Incident șocant la o școală din Spania. Un adolescent a înjunghiat 3 profesori și un elev, amenințând că îi ucide

Incident șocant la o școală din Spania. Un adolescent a înjunghiat 3 profesori și un elev, amenințând că îi ucide

Incident șocant la o școală din Spania. Un adolescent a intrat în unitatea de învățământ înarmat cu 2 cuțite și și-a atacat colegii și profesorii. Trei cadre didactice și un elev au fost înjunghiați, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Poliția spaniolă a deschis o anchetă FOTO Adevărul

Un adolescent a înjunghiat trei profesori şi un elev într-un liceu din Jerez de la Frontera, în sudul Spaniei. Mai multe victime au fost rănite, dar niciuna nu şi-a pierdut viaţa, a transmis poliția. Atacatorul a fost reţinut de forţele de ordine, care urmează să dea mai multe detalii. Conform celor relatate de mama unui elev televiziunii Canal SUR, agresorul a scos dintr-un rucsac două cuţite mari, în clasă, şi şi-a atacat colegii şi profesorii, ameninţând că îi ucide, scrie Agerpres.

Elev de gimnaziu acuzat de corupere sexuală. În urmă cu câteva luni, agresorul a înjunghiat un alt coleg

Una dintre cele mai renumite școli din Vâlcea se confruntă cu un nou scandal în rândul elevilor, legat acum de coruperea minorilor. Victimă este un copil de clasa a treia supus la perversiuni sexuale.

Fapta s-a petrecut la finele săptămânii trecute, într-un colegiu național din Râmnicu Vâlcea , într-una dintre recreații. Unul dintre agresorii implicați în recentul caz, elev în clasa a VIII-a, a mai fost acuzat, în urmă cu șase luni, de lovire și alte violențe și deținere fără drept de arme albe, după ce și-a înjunghiat un coleg de clasă , pe motiv că acesta îl călcase pe adidași. Faptele nu au avut urmări care să-l determine pe adolescent să-și corecteze comportamentul, drept dovadă ce s-a întâmplat din nou.

Doar că acum există și o filmare realizată se pare chiar de către agresori, din care ar reieși că elevii de a VIII-a îl umilesc pe cel de clasa a III-a pe care-l pun să mimeze tot soiul de obscenități.

Potrivit celor aflate de la învățătoarea victimei, incidentul s-ar fi petrecut într-una dintre pauze. Un elev de clasa a VIII-a s-ar fi dus la clasa a III-a și ar fi realizat gesturi obscene, iar apoi i-ar fi pus pe cei mici să-l imite.

Părinții au fost cei care au anunțat incidentul , raportat mai apoi conducerii școlii pentru a demara pașii necesari în astfel de situații. Aceeași părinți au anunțat și Poliția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?