Incident șocant pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat și-a tăiat venele cu o lamă pe care o ascunsese în gură

Incident șocant pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat și-a tăiat venele cu o lamă pe care o ascunsese în gură

Incident șocant, joi dimineață, pe Aeroportul Otopeni. Un pasager care sosise cu o cursă TAROM de la Bruxelles și-a tâiat venele cu o lamă pe care ar fi ascuns-o în gură pe parcursul călătoriei Polițiștii de frontieră au fost alertați să intervină.

Incident șocant pe aeroport FOTO Shutterstock

Conform aktual24.ro , la fața locului a fost solicitat și un echiapj medical din aeroport pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerului. Ceilalți călători au fost debarcati pe usa din spate a avionului , îmbarcați într-un autobuz și transferați către controlul de frontieră.

Deocamdată, nu se cunosc motivele gestului bizar, însă din verificările efectuate de către autorități s-a constatat că bărbatul nu este urmărit general și nu face obiectul niciunui consemn operativ. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transferat la Spitalul Floreasca pentru evaluarea stării sale de sănătate.

Scandal pe Aeroportul Băneasa. Pasagerii unei curse Ryanair care trebuia să aterizeze la Otopeni au fost blocați în avion și spun că au fost amenințați cu poliția

Sute de pasageri au fost ținuți blocați într-un avion timp de peste o oră pe Aeroportul Băneasa, fără nicio explicație din partea echipajului, după ce aeronava a aterizat acolo în loc să ajungă la destinația sa inițială, Aeroportul Otopeni.

Evenimentul a avut loc când un avion al companiei Ryanair, care venise de la Treviso, trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni. Cu toate acestea, din motive încă neclare, aeronava a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Pasagerii, fără să primească explicații de la echipaj, au fost nevoiți să aștepte blocarea situației.

Unul dintre pasageri a relatat la Antena 3 CNN despre situația tensionată din avion. Peste 200 de persoane se aflau la bord și spuneau că se simt "prizonieri" în avion. Nu li s-au oferit informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat sau la modul în care se va rezolva situația.

Aparent, decolarea de la Treviso și aterizarea la Băneasa au avut loc într-un interval de 30 de minute în care Aeroportul Otopeni efectua proceduri de degivrare și decontaminare pe una dintre pistele de aterizare. În loc să debarce pasagerii pe Aeroportul Băneasa, compania Ryanair a decis să efectueze operațiunile necesare acolo și să continue călătoria către destinația inițială, Aeroportul Otopeni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB