INCREDIBIL! Citiți aceste SUME! Nouă, la televizor, ni se spune ALTCEVA!

INCREDIBIL! Citiți aceste SUME! Nouă, la televizor, ni se spune ALTCEVA!

„Neavand ce face intr-o zi, m-am apucat sa calculez care sunt cele mai mari incasari ale cadrelor de la Universitatea „Carol Davila”. M-am gandit ca macar aici trebuie sa gasesc cifre clare si serioase. Rezultatul ? Mai bine nu ma apucam de aceste calcule.”, scrie jurnalista Simona Vlădica contul său de Facebook .

Topul încasărilor este condus de Crina Sinescu cu 17981 lei lunar, urmat de Ioan Lascăr cu 16436 lei și de Ioanel Sinescu cu 13061 lei lunar.
„Cand ma gandesc la cate atributii are si la cat munceste un asistent universitar si la ce leafa are, cand ma gandesc cum numai unii, cei privilegiati de soarta au reusit sa puna mana pe proiecte serioase din care se iau bani frumosi, ma apuca plansul. Sigur ca de vina e vremea, dar totusi...

Cum e posibil, oameni buni, ca intr-o singura luna sa iti intre in cont de la UMFCD aproape 180 de milioane de lei vechi (iertare ca am scris pe stil vechi... in bani noi ar fi cam 18.000 RON pe luna) ?!?!? Si culmea e ca in anul 2014 aceasta „operatiune” a avut loc luna de luna sau cel putin asa rezulta daca impartim suma incasata intr-un an, la cele 12 luni.

Cand am vazut ca aici e serioasa treaba, m-am apucat sa socotesc si la alti mari conducatori de osti ca sa vedem cat de „amarati” sunt si ei, alesii de acum 4 ani. La unii am gasit in declaratiile de avere cifre, la altii lipseste fix pagina cu pricina. Cum care pagina? Pagina cu cifrele aducatoare de banuti in cont. La altii nu e trecut pur si simplu nimic, semn ca fie fac voluntariat, desi unii dintre ei sunt si Profesori si Prorectori in acelasi timp, fie ne sfideaza de-a dreptul pe noi toti, contribuabilii. Cert este insa ca acesti distinsi Profesori si Prorectori, se stiu ei care sunt, nu au vrut sa stim noi, poporul, cati banuti castiga ei, preluminatii, pe luna. Daca le gaseam cifrele, pun pariu ca intrau si ei, aceia, in top 10, poate chiar printre primele locuri !

Iertare daca nu am inclus pe cineva care merita sa fie in acest top, din eroare, din nestiinta sau pentru ca nu am stiut unde sa caut ...

Ia priviti si dvs. cat de bine o duc unii pe la UMF "Carol Davila", Universitatea unde studentii invata la subsol pentru ca toata ceata sa-si poata lua in pace si liniste "drepturile banesti" uriase.” mai comentează jurnalista.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”