INCREDIBIL! Dragnea s-a molipsit de la Proastă? S-a speriat la Curtea Supremă crezând „că-l ascultă ăștia”!

INCREDIBIL! Dragnea s-a molipsit de la Proastă? S-a speriat la Curtea Supremă crezând „că-l ascultă ăștia”!

Dragnea s-a molipsit de la Proastă? S-a speriat la Curtea Supremă crezând „că-l ascultă ăștia”! Liviu Dragnea descrie o banală aplicaţie de mobil ca pe un motiv de sperietură.

„Când avocatul Marian Nazat îşi susţinea pledoaria, ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut niște puncte luminoase pe ecran și scria: <>, apoi a apărut pe ecran exact ce spunea domnul avocat în pledoarie”, a spus Liviu Dragnea marţi, la finalul procesului, adăugând că s-a speriat.

Fenomenul descris de şeful PSD ca inexplicabil este de fapt o banală aplicaţie comună multor telefoane mobile, o extensie a căutării vocale pe Google. Aplicaţia porneşte automat dacă utilizatorul apasă pe simbolul de microfon.

De altfel, ziariştii prezenţi la declaraţii i-au spus imediat lui Dragnea că e vorba de o aplicaţie de mobil. “Sper să fie o aplicaţie la telefon”, a încheiat Dragnea dialogul despre cele patru puncte luminoase.

"Tot o caut, sper sa fie o aplicatie la telefon, pentru ca eu sincer m-am speriat. Adica ... totusi...", a spus Dragnea, mai linistit, insa parca neconvins in totalitate.

Cel mai probabil Dragnea a activat comanda vocala a browserului in momentul in care se uita pe Internet dupa undite si momeli, in minutele cand procurorul DNA isi sustinea pledoaria finala la sfarsitul careia a cerut 7 ani si jumatate de inchisoare pentru seful PSD.


Foto: Captură de ecran de pe un telefon mobil

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?