INCREDIBIL! Lăzăroiu a intrat la Antena 3 să-i dea replica lui Iohannis! Fraților, CCR s-a transformat în trompeta penalilor!

INCREDIBIL! Lăzăroiu a intrat la Antena 3 să-i dea replica lui Iohannis! Fraților, CCR s-a transformat în trompeta penalilor!

Incredibil! Lăzăroiu a intrat la Antena 3 să-i dea replica lui Iohannis! Fraților, CCR s-a transformat în trompeta penalilor! Este ireal ce se întâmplă! Lăzăroiu, fost Ceaușescu, s-a transformat în trompetă anti-Iohannis! La scurt timp după ce președintele a explicat care a fost faza cu întâlnirea dintre profesoara Simina Tănăsescu și rinocerul comunistoid, rinocerul s-a și băgat pe fir la Antena 3, să-i dea replica! Mai mult, pe surse a apărut informația că CCR va sesiza Comisia de la Veneția acuzând presiuni!

Iohannis, despre discuţia Tănăsescu-Lăzăroiu: Întreaga chestiune a fost denaturată din motive pur politice. Nu ştiu de ce judecătorul Lăzăroiu a intrat în acest joc

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu există nicio presiune din partea Cotroceniului asupra judecătorului Petre Lăzăroiu, iar discuţia dintre acesta şi consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu a fost una teoretică, între doi specialişti, însă întreaga chestiune a fost denaturată din motive pur politice şi nu ştie de ce judecătorul Lăzăroiu a intrat în acest joc.

 Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email
”Ştiu că a existat o discuţie, ştiu că s-a dat un comunicat, care conţine tot ce trebuia spus, fiindcă l-am citit înainte să fie dat dvs. A fost o discuţie, dar am rămas foarte suprins cum unii au interpretat această discuţie drept o presiune cică din partea Cotroceniului. nu există nicio presiune şi eu nu fac nicio presiune asupra unui judecător. Ar fi fundamental eronat şi ştiu ce a discutat doamna Tănăsescu, nici vorbă de o presiune”, a precizat preşedintele Iohannis.

El a menţionat că i s-a părut normal ca Petre Lăzăroiu să ştie de acea sesizare primită la Cotroceni.

”Doamna Tănăsescu mi-a spus că există o sesizare din partea unui ONG şi dacă îi dau voie să spună şi domnului Lăzăroiu că există această solicitare - este una publică, e înregistrată la noi. Mi s-a părut că este corect dacă persoana respectivă este vizată de o solicitare măcar să ştie, fără ca această chestiune să fie interpretată drept presiune sau o iniţiativă nepotrivită. Întreaga chestiune a fost denaturată din motive pur politice. Nu ştiu de ce judecătorul Lăzăroiu a intrat în acest joc”, a mai declarat şeful statului.

”A fost o discuţie teoretică între doi specialişti, nu am decis absolut nimic în această chestiune şi atunci când voi decide veţi afla prin comunicat public de la mine”, a mai spus preşedintele.

Replica lui Petre Lăzăroiu, la Antena 3, de o perversitate rar întâlnită: Se confirmă plângerea de la Iohannis

„Hai să lămurim niște chestiuni. Niciodată eu nu am acuzat pe domnul Iohannis că ar fi implicat într-un asemenea scandal. Ceea ce am spus eu a fost că mi-am pus întrebări și am încercat să gândesc ce se află în spatele acestei întâlniri. Fac precizarea că eu o cunosc pe doamna Tănăsescu, suntem în relații foarte bune, dar nu de familie, nu apropiate. E prima oară când doamna mă sună și îmi cere o întâlnire. M-am dus la această întâlnire fiind curios să văd despre ce e vorba, mai ales că mi-a spus că are o sarcină ingrată. Observ acum, din ce a declarat președintele, că, într-adevăr, se confirmă că are o plângere a unei asociații la Cotroceni, dar în niciun caz nu s-a gândit să emită un decret. Dacă rememorăm tot traseul, vedem din start că a spus că a fost o discuție între doi profesioniști, apoi a spus că s-au discutat diverse teme, dar în niciun caz pe acest subiect. Apoi a ieșit doamna Tănăsescu și a spus că nu mai comentează, că Administrația Prezidențială nu are nicio legătură. Și vine acum președintele și spune că „da, avem o solicitare, dar nu am convenit că eu voi da un decret”, a spus Petre Lăzăroiu la Antena 3 acum câteva minute. 

Întrebat dacă susține că președintele Iohannis i-a trasat acea sarcină ingrată consilierei Tănăsescu, Lăzăroiu a spus că „eu nu știu dacă i-a trasat, dar din ce spune dânsul, recunoaște că știe”. 

CCR sesizează Comisia de la Veneția cu privire la întâlnirea Tănăsescu-Lăzăroiu – surse

Curtea Constituţională a României a decis marţi să sesizeze Comisia de la Veneţia cu privire la întâlnirea dintre consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu şi judecătorul Petre Lăzăroiu, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CCR.

Pentru cine n-a văzut și auzit, dialogul halucinant al lui Lăzăroiu cu Gâdea și Badea, duminică seara:
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…

5 Expo-nuri în Poliția Română?