INCREDIBIL! Manda, țiitorul Fiolei, vrea ca „protestatarii să fie luați cu jeturi de apă”!

INCREDIBIL! Manda, țiitorul Fiolei, vrea ca „protestatarii să fie luați cu jeturi de apă”!

Manda, țiitorul Fiolei, vrea ca „protestatarii să fie luați cu jeturi de apă”! Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sâmbătă, referindu-se la protestatarii din faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democraţilor, că oamenii au dreptul să protesteze, dar într-un cadru legal.

În context, el a dat exemplul Germaniei, „unde e democraţie”, dar manifestanţii „au fost luaţi cu jeturi de apă”, într-o situaţie similară.

„În Germania s-a întâmplat aşa, au fost alegeri într-o sală, aşa cum prevedea legea. Afară, cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă. Nu am făcut o sugestie, am spus ce-i în Germania, unde e democraţie. Au libertatea să protesteze, dar într-un cadru legal”, a detaliat şeful Comisiei de supraveghere a SRI, la Sala Palatului, potrivit Agerpres.

Aproximativ 100 de persoane protestează în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi amendaţi.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

5 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban