INCREDIBIL! Penalul nu e numai MINCINOS, începe să dea semne de IDIOȚENIE! Uite ce i-a scris lui Cristoiu!

INCREDIBIL! Penalul nu e numai MINCINOS, începe să dea semne de IDIOȚENIE! Uite ce i-a scris lui Cristoiu!

Ponta, ești idiot? Că mincinos știm că ești. Dovezile nu pot fi contrazise! Chiar dacă a numit-o pe Raluca Prună "o kaghebistă sinistră", în contextul discuţiei despre interceptări, Victor Ponta „refuză” să se pronunţe pe fondul problemei care a stârnit cele mai aprinse dezbateri în ultimele zile. O dovadă în acest sens este un sms pe care Penalul i l-a trimis lui Ion Cristoiu. Care, bulversat și el de contorsiunile mentale ale Penalului, l-a și dat în gât. 

"Bună ziua! Avînd o relație civilizată și, sper, și de respect reciproc, doream să fac o precizare. În analizele dvs legate de decizia CCR și OUG, alături de domnii Băsescu și Tăriceanu, de mai multe ori m-ați menționat și pe mine ca avînd opinii similare! Sunt convins că este o simplă eroare, dacă vă uitați pe absolut sau la mine pe facebook, am evitat intenționat să mă pronunț ( în orice fel!) Sunt sigur că veți verifica și dacă am dreptate veți ști cum să o îndreptați!", i-a scris Ponta lui Cristoiu. 

Intervenţia lui Ponta a venit după ce Alina Gorghiu l-a acuzat că este împotriva interceptărilor, alături de Băsescu şi Tăriceanu.

"Pentru analiștii politici de azi și pentru istoricii din viitor va rămîne important de știut reacțiile diferitelor personalități la întîmplările așezate sub titlul Scandalul interceptărilor. Am publicat SMS-ul lui Victor Ponta, fost premier, fost șef al PSD, de profesie avocat, pentru că îl consider – cu aprobarea autorului- răspunsul său la întrebarea, pusă mai mult ca sigur de o fătucă: Ce părere aveți despre Decizia CCR și despre OUG?  Răspunsul lui Victor Ponta, dat prin intermediul acestui SMS e următorul: Nu comentez! Trebuie s-o recunoaștem! E și acesta un răspuns și încă unul deosebit de interesant, dacă ne gîndim că lui Victor Ponta nu-i stă în fire să nu comenteze momente naționale de excepție precum cel denumit Scandalul Interceptărilor", scrie Ion Cristoiu pe cristoiublog.ro

Victor Ponta: Raluca Prună acționează ca o kaghebistă sinistră 

"M-am tinut departe de discutiile din ultima perioada/ dar cand vad un ministru al Justitie dintr-o tara membra UE ca gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra fac un apel catre toti cetatenii inca liberi din Romania - drepturile noastre fundamentale NU sunt "un lux teoretic"!!!

Daca iar tacem de frica vom ajunge mult mai rau decat in anii 50 cand comunistii (cu exact aceeasi gandire ca Madam Pruna sau Macovei) au distrus aceasta tara!!! Va propun sa nu tacem de data asta!!!", a spus Victor Ponta.

Update - acum am inteles de unde a deprins Doamna Pruna aceste apucaturi securiste - de acasa, de la tatal ei! Bravo, asta da "un altfel de politica", a completat ulterior Penalul textul de pe Facebook.

Pentru el asta înseamnă că n-a comentat....


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”