INCREDIBIL! Pentru ce-au ajuns ĂȘTIA să facă trafic de influență!

INCREDIBIL! Pentru ce-au ajuns ĂȘTIA să facă trafic de influență!

„Bucurie mare în familia vicepremierului Romaniei ! Vasile Dâncu, tatăl vicepremierului Vasile Sebastian Dancu, a castigat luni seara, Marele Premiu National in cadrul galei de premiere a celei de-a XX a editii a Festivalului International Noptile de Poezie de la Curtea de Arges. In varsta de 77 ani, Vasile Dancu a primit cu oarece emotie trofeul si a declarat ca nu se astepta ca el sa fie castigatorul sectiunii Poezie Nationala. Poetul, care este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, a fost incurajat pe parcursul festivalului chiar de fiul sau, actualul vicepremier al Romaniei, care a venit zilele trecute la festival special pentru a-si sustine tatal.”, scrie, cu entuziasm, ziarul local  Ziarulprofit.ro .

Dupa festivitatea de premiere, tatal vicepremierului a declarat redactorilor Ziarulprofit.ro  ca acest premiu are o valoare inestimabila pentru el si ca nu se astepta ca fiul sau sa vina special la Curtea de Arges sa il sustina. ” Si eu am fost surprins sa il vad in sala. M-am bucurat enorm sa stiu ca e langa mine si ca si-a facut timp si pentru asta”. Tatal vicepremierului a mai spus ca are incredere in tot ceea ce face fiul sau in functia pe care o detine acum si a dat de inteles ca se lupta pentru un sistem de pensii echitabil. ”

Vă e clar, nu, cum s-a dat acest premiu... 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

3 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

4 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

5 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”