INCREDIBIL! Pentru ce-au ajuns ĂȘTIA să facă trafic de influență!

INCREDIBIL! Pentru ce-au ajuns ĂȘTIA să facă trafic de influență!

„Bucurie mare în familia vicepremierului Romaniei ! Vasile Dâncu, tatăl vicepremierului Vasile Sebastian Dancu, a castigat luni seara, Marele Premiu National in cadrul galei de premiere a celei de-a XX a editii a Festivalului International Noptile de Poezie de la Curtea de Arges. In varsta de 77 ani, Vasile Dancu a primit cu oarece emotie trofeul si a declarat ca nu se astepta ca el sa fie castigatorul sectiunii Poezie Nationala. Poetul, care este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, a fost incurajat pe parcursul festivalului chiar de fiul sau, actualul vicepremier al Romaniei, care a venit zilele trecute la festival special pentru a-si sustine tatal.”, scrie, cu entuziasm, ziarul local  Ziarulprofit.ro .

Dupa festivitatea de premiere, tatal vicepremierului a declarat redactorilor Ziarulprofit.ro  ca acest premiu are o valoare inestimabila pentru el si ca nu se astepta ca fiul sau sa vina special la Curtea de Arges sa il sustina. ” Si eu am fost surprins sa il vad in sala. M-am bucurat enorm sa stiu ca e langa mine si ca si-a facut timp si pentru asta”. Tatal vicepremierului a mai spus ca are incredere in tot ceea ce face fiul sau in functia pe care o detine acum si a dat de inteles ca se lupta pentru un sistem de pensii echitabil. ”

Vă e clar, nu, cum s-a dat acest premiu... 





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…