INCREDIBIL! Priviți ce-a postat Corina Crețu pe Facebook! Voi realizați cum MINT nenorociții ăștia din Guvern despre Fondurile Europene?

INCREDIBIL! Priviți ce-a postat Corina Crețu pe Facebook! Voi realizați cum MINT nenorociții ăștia din Guvern despre Fondurile Europene?

INCREDIBIL! Priviți ce-a postat Corina Crețu pe Facebook! Voi realizați cum MINT nenorociții ăștia din Guvern despre Fondurile Europene? Comisarul european Corina Crețu prezintă un grafic în care arată situația atragerii de fonduri europene pentru combaterea șomajului în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. În grafic vedem că fiecare țară din UE a atras și cheltuit sume considerabile pentru a combate acest fenomen, în timp ce România nici nu s-a obosit să depună proiecte pentru a atrage fonduri pe acest domeniu și este ultima țară din UE la cheltuieli pentru combaterea șomajului în rândul tinerilor!

„Aveti mai jos situatia implementarii programului destinat combaterii somajului in randul tinerilor intre intre 18 si 25 de ani, din toate statele Uniunii Europene, tabel ce poate fi consultat pe site-ul Comisiei Europene.
Sumele destinate cestui program lansat in 2015 puteau fi accesate pana in 30 iunie 2018.
Va doresc tuturor o zi buna.”, a scris Corina Crețu pe contul său de Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…