INCREDIBIL! PSD a trimis membrilor PPE mailuri cu declarații ale lui Băsescu în care laudă legile justiției! DOCUMENT

INCREDIBIL! PSD a trimis membrilor PPE mailuri cu declarații ale lui Băsescu în care laudă legile justiției! DOCUMENT

Fraților, sunt disperați! Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a transmis prin e-mail tuturor parlamentarilor din grupul PPE - cel mai mare grup din cadrul Parlamentului European - un articol din ziarul romanesc in limba engleza "Nine O'Clock" in care este citat fostul presedinte Traian Basescu laudand legile justitiei, potrivit unor informatii obtinute de HotNews.ro . Gestul precede dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European de la Strasbourg care are loc miercuri dupa-amiaza, la initiativa grupului Verzilor.

"In vederea dezbaterii de maine - Amenintari la adresa statului de drept provocate de reformarea sistemului juridic romanesc - va trimit un atasamentul care contine comentariile fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu (al carui partid apartine grupului PPE), in speranta ca va va ajuta sa intelegeti mai bine continutul acestor amendamente si sa puteti face realmente diferenta intre adevar si manipulare", scrie Bostinaru in e-mail-ul trimis.

„Dovezile” trimise de Boștinaru:

"Noi suntem in opozitie. Sa trecem legile PSD-ului nu este treaba noastra. Pe de alta parte, ca substanta, sunt si lucruri bune pe care le aduc aceste legi, fara a fi perfect", a spus Basescu la Sinaia, potrivit Nine O'Clock. Publicatia in limba engleza relateaza si ca printre lucrurile bune enumerate de Basescu aduse de noile legile se numara separarea carierei judecatorilor de cariera procurorilor si modificarile la Inspectia Judiciara.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...