INCREDIBIL! Pușcăriașul Voiculescu CERȘEȘTE bani de la Ministerul Justiției! A depus memoriu! DOCUMENT

INCREDIBIL! Pușcăriașul Voiculescu CERȘEȘTE bani de la Ministerul Justiției! A depus memoriu! DOCUMENT

Pușcăriașul Dan Voiculescu cerșește bani de la Ministerul Justiției! Voiculescu spune că nu a beneficiat de scăderea a şase zile de pedeapsă din cauza condiţiilor necorespunzătoare din puşcărie. Vrea bani în contul acelor zile!!! Mai mult, Voiculescu îi trimite lui Tudorel Toader o scrisoare deschisă publicată pe propriul blog şi aşteaptă explicaţii din partea titularului de la Justiţie.

Ministrul Justiţiei a declarat vineri că deţinuţii care au fost eliberaţi anterior intrării în vigoare a recursului compensatoriu nu pot beneficia de lege. Precizarea vine după ce Dan Voiculescu a cerut instanţei să beneficieze de noua lege, deşi a fost eliberat anterior.

Memoriul trimis de pușcăriaș ministrului Justiției:

 "Cu toată consideraţia pentru pregătirea dvs. academică, vreau să vă precizez că într-un stat de drept legea este valabilă pentru toţi, fără privilegii şi fără discriminări (aşa cum spune art. 16 din Constituţie).

În consecinţă, atâta timp cât există o lege în vigoare care acordă 6 zile pe lună reducere din pedeapsă pentru detenţia în condiţii necorespunzătoare din penitenciarele româneşti, nu văd sensul precizărilor dvs. publice.

Vă aduc la cunoştiinţă că eu am stat 3 ani de zile în penitenciar, în condiţii pe care normele europene le cataloghează ca fiind necorespunzătoare sau alteori, inumane.

Dreptul meu de a beneficia de acele zile care se scad din pedeapsă este incontestabil.

Dacă afirmaţiile făcute se bazează pe dorinţa dvs. de a păstra distanţa faţă de o persoană eliberată condiţionat, aş putea să înţeleg, altfel nu.

Vă precizez că în baza unei decizii irevocabile, sunt un cetăţean care beneficiază de toate drepturile prevăzute de Constituţie, evident mai puţin de cele interzise prin Decizia 888 din 08.08.2014 pronunţată de doamna Camelia Bogdan. Este vorba de interdicia de a fi ales sau numit, şi de a conduce o societate comercială, decizii pe care le respect.

Aştept de la dvs o justă reparaţie morală", spune Voiculescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?