INCREDIBIL! Tudose s-a PIȘAT pe Codrin Ștefănescu!

INCREDIBIL! Tudose s-a PIȘAT pe Codrin Ștefănescu!

INCREDIBIL! Tudose s-a PIȘAT pe Codrin Ștefănescu! Replica lui Mihai Tudose pentru Codrin Ștefănescu, care spusese că PSD este singurul partid cu oameni normali: „Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo.”

Vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose, a afirmat duminică, făcând referire la declaraţiile de la Braşov ale secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, că „pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo.”.

 Întrebat la o conferinţă de presă despre afirmaţiile ale lui Codrin Ştefănescu, conform cărora PSD ar fi singurul partid cu „oameni normali”, Tudose a răspuns: „Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo”.

Duminică, la un miting de susţinere a PSD, unde au fost invitaţi şapte miniştri, secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, le-a spus celor prezenţi că „PSD este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi.

„Azi ne batem între români şi cei care sunt împotriva României. Să spuneţi tuturor – prietenilor, colegilor, familiei – lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru România!”, a mai spus Ştefănescu. Potrivit acestuia, întâlnirea din Piaţa Sfatului din Braşov este primul miting electoral al PSD din acest an.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?