INCREDIBIL ce s-a întâmplat pe Facebook la Dragnea în doar jumătate de oră după ce a postat ceva despre Fondurile Europene!

INCREDIBIL ce s-a întâmplat pe Facebook la Dragnea în doar jumătate de oră după ce a postat ceva despre Fondurile Europene!

Incredibil ce s-a întâmplat pe Facebook la Dragnea în doar jumătate de oră după ce a postat ceva despre Fondurile Europene!

„Mă bucur că Guvernul a înțeles importanța capitală a fondurilor europene. Sper ca prin simplificările aduse legislației să accelerăm absorbția banilor europeni și astfel, prin proiectele care vor fi finanțate din aceste fonduri, românii să aibă un nivel de viață mai ridicat.” a scris Infractorul acum o jumătate de oră pe Facebook.

Citiți și voi comentariile... :

Victoria Chidean Domnule Dragnea,m ati dezamagit cumplit.Regret f tare ca v am votat,nu inseamna ca as fi votat pe altcineva,nu as fi avut pe cine.In Romania inca nu exista o clasa politica adevarata ,sunt doar profitori pt beneficii personale.Nu mai am incredere in nici un politician.Romania coboara pe topogan in ritm alert.

Marius Mihai nivelul de viata al patronului. Trebuie sa dea salarii mai mari, sa plateasca taxe mai mari pentru ca au crescut salariile, sa plateasca impozit mai mare pe cifra de afaceri, sa plateasca asigurari mai mari la utilaje sa plateasca roviniete mai mari, s...See More

Emilia Cosar Nivel de viata mai ridicat? cum cu 1000 ron pe luna vai de viata noastra, pt voi da va cresteti veniturile cum aveti chef , sa va fereasca Dumnezeu de furia poporului .

Lory Blue Jeans Nu a ti facut nimic pentru mediul de afaceri!
Ati promis multe,in programul de guvernare!!!
Regret "Amarnic" ca v am votat!!!

Daniela Dana Budeanu cretinule ! am inteles ca anul asta sunt bani doar pt marirea salariilor demnitarilor , am inteles ca li se tripleaza salariile si ca pt bugetari sau pt cei ce traiesc cu minim pe economie nu sunt bani ! Tu idiotule crezi ca de asta va votat lumea , , , sa va triplati salariile , sa va imbogati voi , sa nu face.ti nimik pt tara asta ?

Rodica Miruna in timp ce tu te bucuri, B1 te desfiinteaza cu afacerile si drumurie tale in Brazilia !!!:))))))))))))))))))))))))))))) cica esti cercetat de procurosii brazilieni pt spalare de bani ! joha stie? ce zice???? :)))))

Tiberiu Vlad Se pare că nici lingăii PSD nu mai îndrăznesc să scrie sau să creadă. Trist, foarte trist stimabile! În curând mi-e că mi se va rupe... sufletul dacă v-as vedea ieșit din viața politică și intrat în cea de penitenciar. Îndrăznește să crezi!  ;)

Ionel Patraulea fonduri europene....nu va mai da nimic europa pt ca voi ori ii bagati in buzunare,ori ii ingropati in prg vostru de guvernare atat de narod conceput...

Marcela Campean Ha ha ha! Dar chiar niciun comment PRO! Ati imbulinat-o! S-au suparat votantii pe voi!

Popa Xarona Roxana Ce se intampla cu ordonanta de urgenta de la Ministerul Muncii pentru ajutoarele de urgenta in caz de incendiu???Proiectul este gata dar de ce e tinut pe loc???

Mona-Lisa Mărghitan Cam ce au inceput tehnocratii... Desigur, cand ei faceau ceva bun voi spuneati ca e rau.

Ghigeanu Maria Cea mai mare realizare a guvernului ar fi autostrada Comarnic Brasov.

Asa o sa ramaneti in istorie....See More

Alessia Stefan Liviu Dragnea, se aude ceva de Brazilia..... Ce ne poti spune??? Ca doar nu au venit maica precesta cu anuntul asta????

Oprean Ioan Nea Livache,da un Lamulțean,asa de ziua Marelui Licurici nu bagi și matale?
LikeShow more reactions
 
Marian Dinu A fost o dezbatere interesanta la ZF despre impozitarea pe holding. Care e pozitia dvs in aceasta problema?

Ileana Maxim Îndrăznesc sa nu mai am incredere
LikeShow more reactions
 
Cornel Eftimie o sa puneti impozit si pe fondurile UE?

Marius Ciprian Popescu Cum să coordoneze o mână de infractori atâția bani?
https://www.occrp.org/.../6386-the-brazilian-vacations-of...

Mariana Darca Bucura-te,cat mai ai timp.

Anda Jano Cine vă mai crede! ?

Florin Lungu Cam târziu...termenul este 2020,ce-ați făcut pana acum ?

Ovidiu Toma Cu un pic de ...bunăvoință...se face totul...!

Claudia Mirela Mirey M-ati dezamăgit, domnule Dragnea!

Vali Gul ai dezamagit mai nene

Adriana Zvunca Succes noului guvern !!!

Marian Gheorghila Daaa

Traian Luca Vai cata lume e impotriva ta...oare de ce?Rai oamenii...

Titus Von Goldberg Presupun că au simplificat accesul LOR la fondurile UE.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...