INCREDIBIL Cică țiitoarea lui Dragnea e mai rea ca Ceaușeasca! Mai nou, vrea vilă la Cannes! O urăște de moarte pe Firea, pe care o consideră „o perversă”!

INCREDIBIL Cică țiitoarea lui Dragnea e mai rea ca Ceaușeasca! Mai nou, vrea vilă la Cannes! O urăște de moarte pe Firea, pe care o consideră „o perversă”!

Amănunte incredibile despre țiitoarea lui Dragnea, Irina-Alexandra Tănase! Cică e mai rea și mai dictatoare ca Ceaușeasca! În ultimul timp a devenit pe față cabinetul 2 și este plină de aere și fițe. Și se laudă la prietene că Dragnea i-a promis că-i cumpără vilă la Cannes. Pe numele ei. Că ăsta este visul ei de mică.

Tot la prietene se văită că Liviu e prea ocupat ca s-o ducă în vacanțe așa cum o ducea la început. „Înainte, în week-end, dădeam o fugă, o zi-două-trei, p-aici-pe colo. Acum nu-l lasă ăștia, îl terorizează. Mă, adevărul este că e singur, toți l-ar vinde în secunda doi...”, se confesează ea prietenelor.

Care spun că ființa pe care Irina o urăște de moarte în PSD este Gabriela Firea. Mai mult, a avut grijă ca aceasta să afle. O consideră o perversă și o trădătoare!

Futelnița lui Dragnea a ieșit prima dată la rampă cu aceste „calități”, acum un an, pe 27 decembrie, după un cutremur măricel, resimțit și în București. În miez de noapte tot ce a găsit ea de cuviință să scrie pe Facebook a fost „Se cutremură România de prostia neamțului”. Postarea a fost surprinsă la timp de Silviu Iliuță și făcută publică... 






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro