„INCREDIBIL”/Evidența Populației AMENDATĂ pentru că pe buletinul lui Dragnea apare poza unui ȚĂRAN COCLIT!

„INCREDIBIL”/Evidența Populației AMENDATĂ pentru că pe buletinul lui Dragnea apare poza unui ȚĂRAN COCLIT!

Nici măcar nu a fost aprobată complet în parlament că deja legea defăimării face primele victime. Serviciul Evidența Populației din Teleorman a fost amendat cu 100.000 de lei în urma unei sesizări anonime care spunea că pe buletinului lui Liviu Dragnea a fost pusă poza unui țăran coclit. 

În sesizare se arăta că, deși în dreptul fotografiei de profil trebuia să fie poza unui om normal, un lider politic cu viziune, un bărbat al țării, bun și patriot, dur dar amabil, ferm dar maleabil, apare un țăran coclit căruia pare că-i pute pământul sub el și are față de ciorditor de lemne din pădure. 

„Am analizat, într-adevăr, cererea depusă, ce avea atașată o copie după buletinul domnului Dragnea. Tot ce s-a spus se confirmă, așa e, în fotografie cineva și-a bătut joc și a pus fața unui țăran cu urme de țelină între dinți, genul de analfabet de care e plin Teleormanul. Dacă l-am fi prins pe stradă cu așa ceva ar fi luat și bătaie, pentru că are față de om care cere pumni”, a explicat funcționarul din CNCD care a primit reclamația.

SURSA/TimesNewRoman.ro 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…