India: Trei studenți au murit loviți de tren în timp ce își făceau un selfie

India: Trei studenți au murit loviți de tren în timp ce își făceau un selfie

Trei studenți au murit loviți de tren marți în timp ce își făceau un selfie pe șinele de tren, în India, țara cu cel mai mare număr de decese survenite în timp ce oamenii își fac poze, informează AFP.

Cele trei victime se fotografiau pe un pod feroviar atunci când au fost lovite de un tren în orașul Bidadi, din statul indian Karnataka (sudul țării), a declarat polița locală.

"Am descoperit
trupurile lor mutilate pe șine și a fost deschisă o anchetă", a declarat pentru AFP R S Bylanjaiah, un responsabil local din cadrul poliției feroviare.

Cei trei tineri își parcaseră motocicletele pe malul apei, înainte de a merge până în mijlocul podului, cu o lungime de 30 de metri.

Potrivit unui studiu de anul trecut, care a analizat perioada martie 2014 — septembrie 2016, 60% din decesele cauzate de selfie-uri au avut loc în India. În această perioadă selfie-urile au cauzat moartea a 127 de persoane din această țară din Asia de Sud, aflate în căutarea unei fotografii perfecte pentru a fi postată pe rețelele de socializare.

Luna trecută, un bărbat a fost călcat în picioare de un elefant în timp ce-și făcea poze cu pachidermul în statul Odisha (est), iar în luna noiembrie, trei studenți au fost loviți de un tren în timp ce își făceau poze în nordul țării.

Autoritățile din capitala economică a Indiei, Bombay, au instituit 16 zone în care nu ai voie să îți faci selfie din cauza deceselor survenite în acestea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...