Indonezia: Avionul companiei Sriwijaya Air dat dispărut sâmbătă era în stare tehnică bună

Indonezia: Avionul companiei Sriwijaya Air dat dispărut sâmbătă era în stare tehnică bună

Avionul companiei Sriwijaya Air dat dispărut sâmbătă în Indonezia, la scurt timp după decolarea de la Jakarta, era în stare bună, a declarat directorul executiv al companiei aeriene, Jefferson Irwin Jauwena, potrivit Reuters.

Irwin Jauwena a precizat că decolarea avionului fusese amânată cu 30 de minute din cauza ploii abundente căzute în zona aeroportului.

Echipele de căutare indoneziene au fost trimise sâmbătă în Marea Java unde un avion Boeing 737-500 al companiei aeriene Sriwijaya Air a dispărut de pe radare la scurt timp după decolar e.

Avionul decolase de la Jakarta cu destinaţia Pontianak (provincia Kalimantanul de Vest), a afirmat Adita Irawati, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor indonezian.

La bordul aeronavei se aflau 62 de persoane, printre care cel puţin 50 de pasageri, a precizat ministrul indonezian al transporturilor, Budi Karya Sumadi. Ulterior, Forţele navale indoneziene au stabilit coordonatele unde avionul a pierdut, la patru minute după decolare, contactul cu controlul traficului aerian. ''Au fost găsite coordonatele şi ele au fost transmise tuturor vaselor noastre din zonă'', a declarat Abdul Rasyid, reprezentant al Forţelor navale indoneziene. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina