Înfierări STALINISTE la Antena 3! O profesoară prezentată drept fostă colegă a președintelui, din Sibiu, îi ridică ode lui Toader! Ziariștii care i-au pus întrebări ministrului sunt făcuți agitatori și provocatori!

Înfierări staliniste la Antena 3! O profesoară prezentată drept fostă colegă a președintelui, din Sibiu, îi ridică ode lui Toader! Ziariștii care i-au pus întrebări ministrului sunt făcuți agitatori și provocatori!

Alexandra Călin, profesor din Sibiu și fostă colegă a lui Klaus Iohannis, crede că președintele României va cântări foarte bine înainte de a decide dacă o revocă sau nu pe Laura Codruța Kovesi.

 ”Am văzut un magistrat căruia doresc să îi mulțumesc, îl respect și îl susțin. Nu sunt jurist, dar acel raport, a fost urât din partea acelor ziariști care l-au deranjat, pe doamna Kovesi nu a deranjat-o nimeni. Revin. Am văzut un raport atât de bine argumentat, mă gândesc că în raportul original sunt și documentele doveditoare. Mă gândesc că domnul Iohannis îl și are deja. După ce l-am auzit pe Tudorel Toader, în sfârșit eu ca român am simțit că există oameni de calitate. Cred și sper, chiar dacă pare genul acela de ardelean mai încet, domnul Iohannis, chiar dacă am rezerve, mă gândesc cum a început la Sibiu ca primar. S-a lovit de niște probleme grele când a preluat Primăria. A fost atât de calculat, de calm, a luat fiecare problemă. Feeria dispare fără domnul Iohannis. Avea și consilieri competenți și a ținut de părerile acestor profesioniști. Chiar dacă am rezerve, mă gândesc că împreună cu echipa va analiza ca orice ardelean și după ce va cântări de trei ori, va tăia o dată ” a spus Alexandra Călin, la ”Sinteza Zilei”.

Antena 3 îi numește „agitatori” și „provocatori” pe jurnaliștii care-i puneau întrebări lui Tudorel Toader
 
„Agitatorii bruiază raportul lui Toader”, a titrat postul de știri pe burtieră în timp ce prezenta în prim-plan sala cu jurnaliștii prezenți la conferință. Apăreau chiar și cei ai Antenei 3, relatează paginademedia.ro. 

„Provocatorii DNA vor să o scape pe Kovesi”, a mai titrat postul, tot cu jurnaliștii în prim-plan. 

Ce făceau „agitatorii”? Încercau să ceară lămuriri ministrului Toader care prezenta raportul privind activitatea managerială a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Cei mai vocali se aud în fundal Cătălin Tolontan, jurnalist GSP, și Ionela Arcanu, reporter Realitatea TV. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

2 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

3 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

4 Primul semnal din USR. Cosette Chichirău, contracandidata lui Barna la alegerile interne: „Nu știu ce va face …

5 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultatele turului I al prezidențialelor în fiecare localitate din România

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi