Infirmieră de la căminul de bătrâni: Ne-am pomenit cu flacăra de la o anexă

Infirmieră de la căminul de bătrâni: Ne-am pomenit cu flacăra de la o anexă

Incendiul izbucnit la căminul de bătrâni din București ar fi izbucnit de la o anexă, potrivit uneia dintre infirmierele audiate, sâmbătă, la Poliția Capitalei.

"Am sunat la 112 și am scos ce s-a putut să se scoată pe picioare și restul cu pompierii. Ne-am pomenit și noi cu flacăra de la o anexă și atâta tot. Aveam o anexă, o magazie pur și simplu, unde țineam lucruri care nu mai erau de folos", a afirmat aceasta, la finalul audierilor.

Ce-a de-a doua infirmieră audiată a declarat că o parte dintre bătrâni au fost coborâți pe scară, iar restul cu ajutorul pompierilor.

"Am ajutat cât am putut. Eram două îngrijitoare. Eu și colega mea. I-am scos cu ajutorul pompierilor. Nu am ce sa îmi reproșez. I-am îngrijit, i-am salvat. Este și patroana la audieri. Pentru mine, ca infirmieră, mi-am facut datoria. Am salvat oamenii" a spus aceasta.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a preluat ancheta în cazul incendiului de la căminul de bătrâni, soldat cu moartea unei persoane.

"În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul, după lichidarea acestuia se va efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul București care a preluat cercetările împreună cu Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. La acest moment, la sediul Direcției Generale a Poliției Municipiului București, sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea și funcționarea acestui centru", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 Așa o fi?

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!