Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare. Surse bine informate spun că joi după-amiază a fost agitație mare în jurul Vioricăi Dăncilă. Motivul? Proasta ar fi primit informații că urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare. Sursele spun că Dăncilă era extrem de agitată și l-a sunat de mai multe ori pe Dragnea ca să-l întrebe dacă este sau nu așa.

DIICOT a început urmărirea penală in rem (adică pentru faptă) în dosarul deschis după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă în legătură cu mutarea ambasadei din Israel, potrivit biroului de presa DIICOT. Începerea urmăririi penale in rem înseamnă că la acest moment nici o persoană nu este urmărită penal, procurorii cercetând doar faptele sesizate.

Astfel, procurorii au început pe 7 iunie urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de Art. 398 din Codul Penal (înaltă trădare) și articolul 407 (divulgarea secretului care periclitează securitatea națională).


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată o gură care tocmai a primit o sinecură...

3 De citit!

4 Huo, nenorociților! / Îți vine să vomiți de scârbă când citești așa ceva!

5 Așa o fi?