Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Info. Agitație la Guvern. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare. Surse bine informate spun că joi după-amiază a fost agitație mare în jurul Vioricăi Dăncilă. Motivul? Proasta ar fi primit informații că urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare. Sursele spun că Dăncilă era extrem de agitată și l-a sunat de mai multe ori pe Dragnea ca să-l întrebe dacă este sau nu așa.

DIICOT a început urmărirea penală in rem (adică pentru faptă) în dosarul deschis după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă în legătură cu mutarea ambasadei din Israel, potrivit biroului de presa DIICOT. Începerea urmăririi penale in rem înseamnă că la acest moment nici o persoană nu este urmărită penal, procurorii cercetând doar faptele sesizate.

Astfel, procurorii au început pe 7 iunie urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de Art. 398 din Codul Penal (înaltă trădare) și articolul 407 (divulgarea secretului care periclitează securitatea națională).



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro